Halhatatlanjaink Celldömölkön

Fehér László meghívására a Kemenesaljai Művelődési Központ és Könyvtárba érkezett a Halhatatlan Magyar Sportolók Egyesültének képviseletében Nagy Tímea kétszeres olimpiai bajnok párbajtőrvívó és Dunai Antal olimpiai bajnok labdarúgó.

Fehér László Celldömölk Polgármesterének köszöntőjét rövid filmvetítés követett, amely ízelítőt adott a jelen lévőknek a két sportoló eredményeiről, legemlékezetesebb pillanatairól.

Az egyesület létrejöttét és működését, céljait Dunai Antal mutatta be. Mindkét sportoló beszámolt, hogy milyen okból választották az adott sportot.

Nagy Tímea kétszeres olimpiai bajnokunk magával hozta, mindkét aranyérmét, amelyet a jelenlévők megnézhettek, kézbefoghattak. Elmesélte mindkét érmének történetét illetve, hogy az érmeket már anyukaként szerezte. 

Dunai Antal beszélt sportolói pályafutásáról a kezdetektől, a spanyolországi edzősködéséig. Gyerekkori utcai focizásokkal kezdte, innen jutott el az olimpiai aranyéremig, melyet 1968-ban szerezte Mexikó városban. Háromszor volt gólkirály.

A találkozó kvízjátékkal dedikációval és közös fotózkodással zárult.