A BMSZC Verebély László Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája meghívására érkeztek egyesületünk képviselői.

A BMSZC Verebély László Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája meghívására érkeztek egyesületünk képviselői Nagy Tímea olimpiai bajnok párbajtőrvívó és Dr. Magyar Zoltán olimpia bajnok tornász és egyben a Nemzet Sportolója is.
Tímea bemutatta a Halhatatlan Magyar Sportolók Egyesületének küldetését, rövid történetét, tagságának összetételét. Elmesélte azt is hogy egy olimpiai bajnok életében hosszú és kitartó munka árán érkezik el az igazi eredmény. Párbajtőrvívónk magával hozta 2 olimpiai aranyérmét és elmesélte, hogy először 2000-ben már anyukaként lett olimpiai bajnok, majd második gyereke születése után 2004-ben sikerült megvédenie a címet Athénban.

„Lóra született”-mondta Magyar Zoltánról a moderátor. Ezt igazolandóan bajnokunk elmesélte, hogy az 1973-as Európa bajnokságtól a moszkvai olimpiáig senki nem tudta legyőzni.
A jelenlévő tanulók nagyrésze sportol, ezért nem volt kérdés számukra, hogy bajnokunkról nevezték el a Magyar-vándor lovaselemet.
A beszélgetés nem csak a sportolói pályafutásukról szólt, hanem a jelen hétköznapjairól is, hiszen mindkét bajnokunk életében a mai napig fontos és elsődleges szerepet tölt be a sport.

A kötetlen beszélgetés kvízjátékkal, közös fotózással és dedikációval zárult.