A „halhatatlanok” a mindennapos sportot és az egészséges életmódot kívánják népszerűsíteni

Dr. Kárpáti György, a Nemzet Sportolója, háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó vezetésével ülésezett a Halhatatlan Magyar Sportolók Egyesületének elnöksége. A grémium megtárgyalta többek között a 2016 /17-es év tervezett programjait, együttműködési lehetőségeit. 

 

Terveik szerint folytatni kívánják országjárásukat az egyetemeken, középiskolákban, általános iskolákban, népszerűsíteni szeretnék a tanulás és a mindennapi sportolás fontosságát.

A tagok rendszeresen vállalnak fellépést az egészséges életmód népszerűsítésében különböző civil szakmai szervezetekkel együttműködve. Továbbra is eleget tesznek hazai és határon túli közösségek meghívásának és az egyesület kiemelt figyelmet fordít a sikeres 2024-es budapesti olimpiai kandidálásnak, melynek szakmai munkájában az egyesület elnöke is feladatot vállalt, mint a Budapest 2024 sportolói bizottságának tiszteletbeli elnöke.

Kárpáti György kiemelte, hogy szeretnének aktívabban jelen lenni a hazai médiában olyan kérdésekben is megszólalva, melyek a napi sportközélet aktuális híreit, eseményeit elemzik, értékelik. 

(Szöveg és fotó: dr. Nagy György)