A Fáy András Szakgimnázium, Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium meghívására érkeztek Halhatatlanjaink Bátonyterenyére.

A Fáy András Szakgimnázium, Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium meghívására érkeztek Halhatatlanjaink Bátonyterenyére.

Az Intézmény hosszú nevéből adódóan is sok irányú képzést nyújt diákjainak. Az informatikától a honvédelmi alapismeretekig, a hagyományos nappali képzéstől az érettségi utáni felnőttképzésig készíti fel az iskola hallgatóit. Egyesületünket Dunai Antal és Vaskuti István olimpiai bajnokok képviselték. A találkozó moderátora, Kapuvári Gábor röviden ismertette a tervezett programot, majd rövid filmvetítés keretében a diákok megismerkedhettek a két bajnok sportpályafutásával. Természetesen mind a két vendég megemlékezett sportolói indítatásáról, hogyan próbálták meg a középiskolai tanulmányaikat összehangolni az élsporttal. Közösen is megfogalmazták,nagyon fontos a tehettség a sportban is de kellő motiváció, elkötelezettség és kemény szakmai munka nélkül nem sikerült volna elérni céljukat. Az egy órásra tervezett rendezvény keretében megtartott kvízjátékon a Halhatatlan Magyar Sportolók díszalbumát lehetett megnyerni, majd befejezésül olimpiai bajnokaink dedikálták kiadványaikat és fényképészkedtek a diákokkkal.