Fair play-továbbképzés edzőknek, sportszakembereknek hétfőn, a Magyar Sport Házában

„A Fair play ereje napjainkban” címmel továbbképzést tart a MOB Fair Play Bizottsága június 26-án, hétfőn 9 órától a Magyar Sport Házában. A rendezvényen több érdekes előadás hangzik majd el a fair play-ről, az előadók kisfilmeken keresztül szemléltetik és elemezik a különböző szituációkat. Az interaktív programot kerekasztal-beszélgetés zárja.


A szervezők várják szeretettel a TAO-s sportágak edzőit, vezetőit, valamint minden kedves érdeklődőt! A részvétel ingyenes, de szándékát a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre előzetesen megküldeni szíveskedjen! Kérdés esetén forduljon Deregán Gáborhoz.


Időpont: 2017 június 26., hétfő, 9.00 óra
Helyszín: Sportok Háza, 1143 Budapest, Istvánmezei út 1. földszint
Info: https://www.facebook.com/MagyarFairPlayBizottsag/


Előadók, előadások:
Dr. Kamuti Jenő, a Nemzetközi és a MOB Fair Play Bizottságának elnöke: „A Fair Play nemzetközi megítélése, ismertsége”
Dr. Cserháti László, a Magyar Edzők Társasága Etikai Bizotság vezetője, a MOB Fair Play Bizottságának tagja: „A Fair Play gyökerei, az edző felelőssége a Fair Play elfogadtatásában"
Dr. Farkas Péter, a Testnevelési Egyetem tanára, a MOB Fair Play Bizottságának tagja: „A Fair Play társadalmi megítélése Magyarországon”
Deregán Gábor, a MOB Fair Play Bizottságának főtitkára: „A MOB Fair Play Bizottságának működése, megjelenései” 

Forrás: olimpia.hu